You are currently viewing Olika Möjligheter Att Fixa Sony Xdcam Codec För Premiere

Olika Möjligheter Att Fixa Sony Xdcam Codec För Premiere

Uppdaterad

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Kör programmet
  • 3. Klicka på "Skanna nu" för att hitta och ta bort eventuella virus på din dator
  • Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    Hoppas om du har Sony xdcam-codec avsedd för Premiere på ditt system, den här artikeln kan göra det möjligt för dig att fixa det.

    Bradmagnus skrev:

    Hur spelar Sony in XDCAM i många olika filformat? Jag har när du behöver leta efter en större mappstruktur så att många shower och videor dyker upp i separata mappar. En fråga om variation?

    Bilder från mitt nuvarande projekt har raderats med denna Sony HDW-F900R.

    Vi bestämde oss för att blåsa ut 1920×1080 23.976 .mxf, men jag kollade

    Shooter för att göra flera klipp från .mpg- och .convey-filer för testning.

    Det fanns en fantastisk låg komplex mappstruktur som för EX-kameror.

    Den enda metadatan var en bra .MP_-fil som åtföljde .MPG-filen.

    Kan du importera Sony XDCAM till Adobe Premiere Pro?

    Adobe tillkännager Premiere Pro, mer specifikt CS6-programvara erbjuder inbyggt stöd för Sony XDCAM, XDCAM EX, sedan XDCAM HD-övervakningsutrustning (inklusive XDCAM HD 50) och icke-omkodande innehåll, högteknologisk import, robust metadatastöd, realtidsredigering och flexibel erbjuda alternativ.

    Så Sony XDCAM spelar in starten i ett annat format? Ska jag leta efter en större mappstruktur med ljud och bild i separata mappar?

      Finns det för närvarande en 64-bitars codec för Adobe Premiere?

      En annan sak kan vara situationen med MPEG-video i Quicktime-skalet. Premiere använder QT (32-bitars) för att avkoda eller spela upp .mov-filer. Detta är ett hinder som kommer att hjälpa Premieres 64-bitars natur. Om du utvecklar tillägget till .mpg eller .mpeg, kommer denna speciella typ av 64-bitarsmotor att användas.

      Adobe streamar Premiere Pro, specifikt CS6-appen, inbyggd webbkamera och stöd för Sony XDCAM, XDCAM EX och XDCAM HD-innehåll (inklusive XDCAM HD 50) utan behov av omkodning, sömlös import, bra metadatastöd, realtidsbearbetning och flexibla leveranskällor. En sak som dock frustrerar Adobe-spelare är att när de importerar XDCAM HD422 MXF-planer till Premier Pro, stötte de ibland på felvarningar som ingen codec, ljudslinga, etc.

      Jag försöker importera en inhemsk XDCAM .mxf-fil från HD 422 till CS6 på marknaden, men hur kan jag skapa ett meddelande om att det inte finns någon codec? Vad är lösningen? Tack

      Varje gång jag importerar XDCAM-filer från PDW-F800 XDCAM (1080i, 422 hög, 8 monokanaler, 48 kHz, tjugofyra timmars bit), har de sista 3 sekunderna en ljudfälla i varje bild. Varaktighet, angiven Per cykel beräknas till 10 bildrutor. Filerna är inte skadade sedan denna cirkel eftersom när jag spelar samma sak datordatafiler i VLC-spelare, är det kloka normalt i vissa fall. Vid import måste per dilemma uppstå.

      Sony XDCAM hd422-serien, som PDW-F800, PWM-500, PDW-700, PMW-100, PMW-200, är ​​nästan alla populära bland videofotografer. Tja, exakt varför finns det fortfarande så många problem att importera eller redigera XDCAM HD422-videor? Den främsta anledningen kommer att vara att Sony XDCAM i MXF- eller IMX-datafil vanligtvis inte är ett format som stöds inbyggt sedan Adobe Premier Pro. För smidiga Sony XDCAM-sökfraser i Movie Premiere Pro är en enkel lösning vanligtvis att omkoda Sony XDCAM MXF, IMX-programvara till MPEG-2- eller WMV-format, som ofta används med Adobe Premiere Pro CS4 / CS5 / CS6. Följande steg-för-steg handledning visar hur du enkelt överför dina Sony XDCAM-musikfiler till Premiere för smidig uppspelning och ytterligare redigering.

      Ladda ner Brorsoft Converter mxf för Mac gratis först

      (Obs! Snäpp här för OS X 10.5)

      sony xdcam codec for premiere

      Denna Sony Macbook XDCAM MXF Converter kan enkelt konvertera Sons mp3:er XDCAM, XDCAM HD och XDCAM EX MXF utan att det krävs kvalitetsförlust. Den kan tillhandahålla den främsta redigeringen för filmskapare och TV-entusiaster som skulle kunna använda den i olika NLE-applikationer som Adobe Premiere Pro CS4 / CS5 / CS6, Adobe After Effects, iMovie, Final Cut Express, Final Cut Pro 6/7 / X för användning, och även mer. Om du använder Windows på PC, skaffa en MXF-omvandlare. Ladda bara ner det och följ dessutom arbetsflödet med Adobe Premiere Pro och dessutom Sony XDCAM-innehåll.

      Hur på marknaden kan man omkoda MXF/IMXF-filer till MPEG-2 för Premiere Pro på Mac med XDCAM

      Steg 1. Lägg till video

      Starta hela Sony MXF Professional Converter Mac och klicka slutligen på knappen Lägg till video för att förhandsgranska och installera källfilerna. Om du enkelt vill importera en fil till en hel mapp, klicka absolut på fliken Lägg till från mapp.

      Steg 7. Välj utmatningsstil

      När målformatet visas, arbeta till Format-menyn och välj Adobe Premiere / Sony Vegas -> MPEG-2 (* .mpg).

      Råd. Om du vill att du ska ställa in några parametrar för utdataprofilen, kan personen klicka på knappen “Inställningar” för att visa vår egen utdataöverföringshastighet, kodning, bildhastighet, bildupplösning, samplingshastighet, kanaler, etc.

      Uppdaterad

      Är du trött på att din dator går långsamt? Irriterad av frustrerande felmeddelanden? ASR Pro är lösningen för dig! Vårt rekommenderade verktyg kommer snabbt att diagnostisera och reparera Windows-problem samtidigt som systemets prestanda ökar dramatiskt. Så vänta inte längre, ladda ner ASR Pro idag!


      Steg 3. Börja konvertera XDCAM MXF IMX till Adobe Premier

      När jag säger att de föregående stegen är gjorda kan ägare klicka på knappen Konvertera för att börja packa om Sony XDCAM till MPEG-2-information för Adobe Premier Pro CS4 / CS5 / CS6 på Mac OS X för att starta processen … avslutat, klicka på knappen “Öppna” för att hämta MPG-filerna.

      Tips:
      Du kan göra mycket mer MXF / P2 MXF för att skanna och redigera produkter och tjänster på Mac vinner också från Brorsoft MXF Colum.

      Liknande instruktioner:
      Hur man importerar MXF-filer till Final Cut Pro
      Hur man använder MXF-videor när du gör iMovie
      Hur man paketerar MXF-filer i After Effects
      Hur man överför MXF-filer till Avid Media Composer

    sony xdcam codec för premiär

    Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    Various Ways To Fix Sony Xdcam Codec For Premiere
    Różne Sposoby Naprawy Kodeka Sony Xdcam Dla Premiere
    Различные способы исправить кодек Sony Xdcam для Premiere
    Verschillende Manieren Om Sony Xdcam-codec Voor Premiere Te Repareren
    Verschiedene Möglichkeiten, Den Sony Xdcam-Codec Für Premiere Zu Reparieren
    Varias Formas De Arreglar El Códec Sony Xdcam Para Premiere
    Vari Modi Per Riparare Il Codec Sony Xdcam Per Premiere
    Premiere용 Sony Xdcam 코덱을 수정하는 다양한 방법
    Várias Maneiras De Corrigir O Codec Xdcam Da Sony Para Premiere
    Diverses Façons De Réparer Le Codec Sony Xdcam Pour Premiere