You are currently viewing KORRA: Fel Vid Sammanslagning Av Celler

KORRA: Fel Vid Sammanslagning Av Celler

Du bör prova några av dessa återställningsmetoder om din dator visar ett kopplingsfel för mobiltelefoner.

Uppdaterad

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Kör programmet
  • 3. Klicka på "Skanna nu" för att hitta och ta bort eventuella virus på din dator
  • Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    • 2 tracfone minuter att läsa.
    • Gäller:
      Excel hela vägen genom Office 365, Excel 2019, Excel 2016, 2013, Excel Excel 2010, Excel 2007

    Symtom

    När du sorterar ett intervall i det Microsoft Excel-bladet, sorterar Excel inte det största intervallet på något sätt. Du kan också hitta följande felmeddelande:

    Orsak

    Hur anpassar du denna operation kräver att de sammanslagna cellerna ofta har samma storlek?

    Jobba runt. För att komma runt det här problemet, dela i grunden de sammanslagna cellerna i produktens fiskelina, eller slå samman alla celler i kaminen så att de sammanslagna cellerna har rätt storlek. Varje sammanslagen cell i intervallet behöver verkligen uppta samma antal rader och sedan kolumner som de andra sammanslagna cellerna i ett visst intervall.

    Det här problemet kan uppstå om du sorterar tyger från olika zoner och efterföljande villkor är uppfyllda:

    • Tidigare har du buntat ihop några celler, men inte alla vävnader i sorteringsintervallet.
    • I genomgången kombinerade du ofta alla celler i valfritt sorteringsområde, och alla celler var inte primärt dimensionerade.

    Lösning

    För att komma runt det här problemet, dela upp alla sammanslagna celler i intervallet, eller slå samman hela huden i intervallet, vilket innebär att den sammanslagna vävnaden har samma storlek. Varje poolad cell Mobiltelefonen i samlingen ska ha samma antal rader och kolumner som andra poolade mobiltelefoner i det här intervallet.

    Allmän lösning

    1. Välj alla alternativ du vill sortera.
    2. I onlinecommunityt Justera, med hjälp av fliken Hem, välj startprogrammet för dialogrutan Justera.
    3. Välj fliken Justering och avmarkera kryssrutan Sammanfoga celler.
    4. Välj OK.

    Exempellösning

    1. Uppdaterad

      Är du trött på att din dator går långsamt? Irriterad av frustrerande felmeddelanden? ASR Pro är lösningen för dig! Vårt rekommenderade verktyg kommer snabbt att diagnostisera och reparera Windows-problem samtidigt som systemets prestanda ökar dramatiskt. Så vänta inte längre, ladda ner ASR Pro idag!


      Ange mycket data i kalkylarket:

      Varför får jag hela tiden fel relaterat till sammanslagna celler?

      I pDen sektion som ska brännas och klistras har dock ingen sammanslagen cellstruktur. Nedan är koden som vanligtvis returnerar ett bra felmeddelande. Jag kan inte förstå att jag får det här meddelandet om och om igen.

        A1: B1: Namn C1: VärdeA2: B2: Påstående C2: 1A3: B3: Volym C3: 2 
    2. Sammanfoga cellerna A1 och B1, A2 och cellerna B2, A3 och B3. För att göra detta, följ dessa steg:

      1. merge cells error

        Välj de två cellparen.

      2. merge cells error

        Välj diskussionsrutan Justera i Internal Launcher, Justera företaget på fliken Hem.

      3. Välj den här fliken Justering och markera sedan rutorna för en individ av våra sammanslagningsceller.

      4. Välj OK.

      Blanda inte celler i kolumn C.

    3. Välj A1: C3, Sortera och Filter för enskilda celler “i genvägen Redigera som hänför sig till fliken Hem och klicka sedan på Anpassad sortering.

    4. i fältet Sortera, särskilt kolumn C bredvid fältet Sortera efter, klicka i så fall på OK. Du bör se ett vanligt felmeddelande enligt beskrivningen ovan.

    5. Hur slår man ihop flera celler i Excel?

      Högerklicka och välj Formatera celler. Ett fönster med cellerna på den hårda tomma skivan öppnas. Välj en inriktningsguide. Från vår horisontella rullgardinslista väljer du Centerval. Efter den kommer innehållet i cellen att se ut om de slogs samman. Detta fungerar oftast bara hårt från vänster till höger, men Excel förutsätter i vilken det värdet finns korrekt i den kvarvarande kolumnen.

      För att bestämma upplösningsförhållandet, gör ett särskilt av följande:

      1. Ta bort celler A1: B3 så att det inte finns några sammanslagna celler i hela markeringen.
      2. Sammanfoga cellerna C1 eller D1, C2 och D2, och C3 D3, och såväl som kolumn C kommer att ha samma storlekar (sammanslagna) som kolumn A/B. Välj sedan A1: D3, celler och upprepa steg 3, sedan 4 med samma områdesstorlek.

    Office 365 kommer att döpas om till Microsoft 365 Applications for Business. För mer information om denna förändring, besök det här blogginlägget .

    Detta kan ändra platsen för data på webbplatsen.

    När du försöker simulera data i Excel kan du se ett fel som ber dig att de sammanslagna utväxterna måste ha samma kroppsform. I stora I de flesta fall händer detta när någon kopierar och klistrar in postdata från den här källan i Excel. Detta är ibland bra när du överväger att kombinera vissa celler som du kanske har upptäckt.

    För att lösa detta problem behöver du och den här familjen bara spara alla regioner på kalkylbladet. Detta verkar vara en standard på arbetet, men det kan fortfarande göras med bara några få alternativ – det här skulle vara så det fungerar.

    Så här åtgärdar du felet med att slå samman celler med samma storlek i Excel

    Varför fungerar inte Merge-celler?

    Faktum är att det finns två villkor som kan göra att konsolideringsverktyget inte längre är tillgängligt. Det första du ska kontrollera är att ditt kalkylblad är protected.ena. Om du stänger av delning (om aktiverat) och helt enkelt stänger av säkerheten (om kalkylbladet är skyddat) är de flesta verktyg tillgängliga igen.

    1. Klicka på den specifika knappen Select All till vänster på grund av kolumn A och ovan kort punkt 1. Du kan också helt enkelt trycka på + Ctrl A på ditt tangentbord ( Cmd + A på Mac).
    2. På fliken Hem , vanligtvis förutom det, klicka på den lilla pilen till höger med Sammanfoga och centrera > avmarkera de identifierade -cellerna .
    3. Slutligen, försök non ch en gång och sortera en del av data igen. Du kan inte få felet grupperade enheter längre!