You are currently viewing Windows XP Professional Fix-suggesties Om In Veilige Modus Te Kunnen Draaien

Windows XP Professional Fix-suggesties Om In Veilige Modus Te Kunnen Draaien

Als u een foutcode ontvangt wanneer u Windows XP Professional start in de veilige modus op uw computer, bekijk dan deze voorgestelde oplossingen.

Bijgewerkt

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Voer het programma uit
  • 3. Klik op "Nu scannen" om eventuele virussen op uw computer te vinden en te verwijderen
  • Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.

    g.Schakel uw huidige computer in.Wanneer het hoofdscherm verschijnt, drukt u meerdere keren op de F8-toets.Selecteer in het menu Geavanceerde opties van Windows de optie Veilige modus en druk op Enter.Klik op Admin en voer uw wachtwoord in (indien van toepassing).

    G.

    Wanneer u uw computer opstart in Veilige modus Windows XP bij u thuis, kunt u veel ernstige obstakels diagnosticeren en oplossen, vooral wanneer deze niet normaal opstart.

    Druk op F8 voor het opstartscherm van Windows XP

    Kun je Windows XP activeren in de veilige modus?

    Mogelijk moet u Windows XP van tevoren inschakelen als u zich gewoon aanmeldt door op te starten om daadwerkelijk naar de Veilige modus te gaan en aan een paar vereisten te voldoen: Schakel uw technologie in en druk op F8 voordat Windows begint met schoenen en laarzen. Neem deel aan Veilige modus door de optie Veilige modus te selecteren. Start uw computer normaal opnieuw op, log opnieuw in en activeer Windows opnieuw.

    Het getoonde Dash Diet-scherm verschijnt direct voor Windows XP. Druk op F8 om het menu Windows Advanced Options te openen.

    A Selecteer een optie voor Windows XP Veilige modus

    U zou nu het menuscherm Geavanceerde opties van Windows moeten opmerken. Zo niet, dan heb je misschien een klein deel van het tijdvenster gemist om in stap 1 op F8 te drukken, en bovendien zal Windows XP nu start wanneer je maar wilt – het kan echt. Als dit het geval is, start u uw computer gewoon opnieuw op en probeert u opnieuw F8 te gebruiken.

    Dit zijn de opties voor de veilige modus van Windows XP die u moet invoeren:

    • Veilige modus is de facto en is meestal de beste toevoeging. NSThis-status laadt al onze minimale processen volledig, erg belangrijk om Windows te starten.
    • Veilige modus met netwerkmogelijkheden – Deze optie laadt dezelfde processen in de veilige modus als de modus, maar omvat ook de processen waarvan experts beweren dat ze het netwerk efficiënt naar Windows kunnen laten werken. Dit is het geval, en als het zinvol is, hebt u ondanks probleemoplossing mogelijk toegang tot internet of een lokaal netwerk nodig.
    • Veilige status met opdrachtregel. Deze veilige modus laadt een fantastisch klein aantal processen, maar opdrachtvolgorde is toegestaan. Dit is de beste persoonlijke voorkeur wanneer geavanceerde probleemoplossing nodig is. Dit was echter iets anders, dus bekijk Veilige opdrachtprompt Windows XP voor meer informatie.

    veilige modus opstarten windows xp professional

    Gebruik deze aanwijzer op uw toetsenbordtoetsen, markeer ook Veilige modus of Veilige modus Compound van netwerk en raak Enter aan.

    Systeembewerking selecteren om uit te voeren

    Windows-situatie om erachter te komen welk bedrijfsplan u wilt blokkeren. De meeste gebruikers krijgen slechts één installatie van Windows XP, dus de uiteindelijke keuze ligt meestal voor de hand.

    Gebruik deze pijltjestoetsen om Correct Control Block te markeren en druk op Enter.

    Voor het serveren van Windows XP-downloads

    Alle systeembestanden die verplicht zijn om Windows XP uit te voeren, zullen nu overvol zijn. Elk ingevoerd bestand wordt op mijn scherm weergegeven.

    Als dit scherm vastloopt in de veilige modus, documenteert u het nieuwste Windows-bestand met alle functies om te onderzoeken en zoekt u zelfs in Lifewire of de rest van uw internet naar tips voor het oplossen van problemen.

    U hoeft hier niets te doen, maar een specifiek scherm kan een goede probleemoplosser zijn bij het opstarten van een ruimte als uw goede computer zeer ernstige problemen heeft en de Veilige modus meestal volledig wordt geladen.

    Log in met een beheerdersaccount

    Hoe start ik mijn computer op vanuit de veilige modus als F8 niet werkt?

    Druk op Win + R, typ “msconfig” in System Run en markeer vervolgens Enter om het hulpprogramma voor systeemconfiguratie opnieuw te openen. Ga zonder vragen naar het tabblad Opstarten en niet te vergeten het vinkje uit het vakje Veilig opstarten. Klik op OK naast het herstarten van uw computer wanneer u klaar bent.

    Om de Veilige modus te gebruiken, moet u zijn aangemeld met een baasaccount of een account met beheerdersrechten.

    Op de over het algemeen hierboven afgebeelde pc hebben al mijn persoonlijke Tim-account en ingebouwde accountsupervisor-items beheerderswetgeving, dus elk van hen kan worden gebruikt zodat u naar de veilige modus gaat.

    Als u niet zeker weet of uw persoonlijke accounts beheerdersrechten hebben, maak dan een beheerdersaccount aan en voer dit wachtwoord in.

    Schakel over naar de veilige modus van Windows XP

    Als u het hierboven weergegeven dialoogvenster Windows Is Wandering Veilige modus ziet, selecteert u Ja om de Veilige modus te openen.

    Breng de nodige wijzigingen aan in de veilige modus van Windows XP

    Breng de nodige schommelingen aan en start vervolgens uw computer opnieuw op. Op voorwaarde dat er dan geen problemen meer zijn, zal dit voorkomen dat deze specifieke computer normaal opstart na het herstarten van Windows XP.

    Zoals je kunt zien in de schermafbeelding bovenaan, is het ongelooflijk eenvoudig om te zien of hun Windows XP-computer zich in de veilige modus bevindt, aangezien hun tekst “Veilige modus” zeker altijd in alle computers zal verschijnen. scherm.

    p>

    Symptomen

    Samenvatting van het artikel. Dit artikel bevat een boekje over de veilige modus en hoe u Windows XP op uw pc kunt openen. Selecteer hier voor andere bedieningsprocessen – Windows 10, Windows 8/8 .only one, Windows 7 of Vista

    Inhoud:

    1. Wat is de veilige modus?
    2. Hoe u veilig aan de slag kunt in de modus
    3. Opties voor veilige modus uitgelegd

    Wat is de veilige modus?

    Veilige modus is een verzameling opstartopties die Windows start met deze beperkte verzameling bestanden en stuurprogramma’s. Starten De meeste programma’s werken onveilig, alleen de eenvoudigste automobilisten worden gebruikt. – Windows starten.

    Veilige applicatie wordt meestal gebruikt om problemen op te lossen wanneer een programma of stuurprogramma niet start of de normale werking van Windows kan verstoren. Als de stoornis niet optreedt in de veilige modus, moet u alleen tijdens de fout naar de toekomstige regel kunnen gaan en specifieke standaardinstellingen gebruiken en naast de belangrijke apparaatstuurprogramma’s. Als dat nieuwe programma, apparaat of stuurprogramma ervoor zorgt dat Windows niet volledig kan opstarten, is de veilige manier om uw individuele computer te starten, het verwijderen van het programma dat het probleem veroorzaakt.

    Opstarten in veilige modus

    1. Bijgewerkt

      Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Geërgerd door frustrerende foutmeldingen? ASR Pro is de oplossing voor jou! Onze aanbevolen tool zal snel Windows-problemen diagnosticeren en repareren, terwijl de systeemprestaties aanzienlijk worden verbeterd. Dus wacht niet langer, download ASR Pro vandaag nog!


      Klik op de knop “Start”, in dit geval klikt u op “Afsluiten” in het menu “Start”.

    1. Klik op Opnieuw opstarten in de opties, klik in dit geval op OK.

    1. Als uw notebook opnieuw opstart maar voordat Windows start, druk dan snel op . (Op een apparaat met meerdere werkende gadgets (OS), kunt u op de -toets drukken wanneer een opstartmenu verschijnt.)

    Opmerking. Als Windows vóór uw gezin start, kiest u desgewenst Veilige modus, start u uw ultieme computer opnieuw op en probeert u het opnieuw.

    1. Kunnen eigenaren Windows XP activeren in de veilige modus?

      Er zou een uitgebreid menu moeten verschijnen .

      1. (Als er maar één besturingssysteem is geïnstalleerd.) Gebruik een nieuwe -toetsen om de tijd te markeren van vaak de veilige modus die u hebt geselecteerd en rapporteer door op de -toets te drukken.

        Opmerking. LOCK num kan worden uitgeschakeld voordat de pijltjestoetsen op de numerieke papan ketik worden geactiveerd.

      2. (Voor systemen met dubbele samen met multipleBoot.) Selecteer het besturingssysteem dat u wilt krijgen met de cursortoetsen en media-aandacht .

    1. U wilt er bijna zeker van zijn dat u zich op uw computer aanmeldt met uw authentieke beheerdersaccount.

    2. U zou nu veilig moeten zijn, uw bedrijf zou bij voorkeur de woorden “Veilige modus” in de randen van het scherm moeten zien. Misschien als je klaar bent en even uit de routine wilt stappen, start je je standaardcomputer en laat je Windows normaal opstarten.

    Uitleg over veilige modus selectie

    Er kan een drietal verschillende soorten veilige modus zijn in de lijst met koopdingen van geavanceerde opstartopties:

    Veilige modus
    veilige strategie boot windows xp professional

    Start Windows uitgerust met het minimum aantal eigenaren en services.

    Veilige modus met netwerkmogelijkheden

    Hetzelfde als Veilige modus, maar bevat enkele stuurprogramma’s en services die nodig zijn om uw kredietverstrekker te activeren. (Je hebt deze modus ook nodig binnen de inJe moet randapparatuur zoals een gloednieuw USB-opslagapparaat op het systeem aansluiten. )

    Veilige modus met opdrachtregel

    Als het dragen van de veilige modus, maar uw huidige opdrachtregel in de gebruikersinterface vervangt de artistieke gebruikersinterface (GUI) van Windows desktop.

    Het is over het algemeen erg handig dat u eerst de Veilige modus inschakelt. Als dit niet lukt, probeer dan ofwel Command Line Safe Mode als je de opdrachtregelvereisten en probleemoplossing kent, of Network Connected Safe Mode als je web-/internettoegang nodig hebt en over de tools beschikt die de persoon nodig heeft om het systeem op te starten.

    Hoe start ik mijn computer in de veilige modus als F8 niet noodzakelijkerwijs werkt?

    Opmerking . Onder bepaalde omstandigheden zal de veilige modus shoppers waarschijnlijk niet helpen, zoals wanneer de Windows-systeembestanden die nodig zijn om het systeem te starten normaal gesproken onveilig of beschadigd zijn. In dit geval kan de herstelconsole u helpen.

    Beoordeel dit product

    Bedankt voor de reacties.

    K withSorry, ons oplossingssysteem is momenteel niet beschikbaar. Probeer het zo snel mogelijk later opnieuw.

    Opmerkingen mogen enkele van de volgende tekens niet bevatten: () n

    Hoe start ik Windows Pro in de veilige modus?

    Houd op alle Windows-aanmeldingsschermen meestal de Shift-toets ingedrukt en kies meestal Aan/uit> Opnieuw opstarten.Nadat de specifieke computer opnieuw is opgestart, gaat u in het scherm Selecteer een optie naar Problemen oplossen> Geavanceerde opties> Opstartopties> Opnieuw opstarten.Nadat u uw eigen computer opnieuw hebt opgestart, ziet u een lijst met opties.

    Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.

    Hoe dwing ik Windows XP om op te starten?

    Hoe bouw ik Windows XP in de veilige modus zonder toetsenbord?