You are currently viewing Du Organiserar Ett Problem Med Wine-installationsprogrammet För Att Utnyttja En LAN/Winsock-anslutning Istället.

Du Organiserar Ett Problem Med Wine-installationsprogrammet För Att Utnyttja En LAN/Winsock-anslutning Istället.

Uppdaterad

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Kör programmet
  • 3. Klicka på "Skanna nu" för att hitta och ta bort eventuella virus på din dator
  • Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    Om ditt företag har ett Wine-installationsprogram för att använda en helt ny LAN/Winsock-anslutning på din PC, hoppas alla att den här artikeln hjälper dig att lösa det exakta problemet.

    bbxx
    Nivå 1
    Inlägg: 8
    Registrering: måndag 23 mars 2011 18:48

    Konfigurera programmet för LAN/Winsock-anslutning istället!

    Uppdaterad

    Är du trött på att din dator går långsamt? Irriterad av frustrerande felmeddelanden? ASR Pro är lösningen för dig! Vårt rekommenderade verktyg kommer snabbt att diagnostisera och reparera Windows-problem samtidigt som systemets prestanda ökar dramatiskt. Så vänta inte längre, ladda ner ASR Pro idag!


    Hej, jag kör det här programmet som ansluter till ett fjärrsystem och kort efter det får jag ett felmeddelande:

    fixme: secur32: schan_InitializeSecurityContextW Använd hårdkodad prioritet
    Fixme: secur32: schan_QueryContextAttributesW “normal” Kredit inte väl förberedd 0x5a
    fixme: secur32: schan_QueryContextAttributesW Unsupported attribute 0x53
    fel: ole: CoWaitForMultipleHandles Oväntat slut på väntan: 192, 4
    fixme: winsock: WSAIoctl -> SIO_ADDRESS_LIST_CHANGE begäran: stub
    fixme: ras: RasEnumConnectionsW (0x82b0028,0x32e430,0x32e42c) stubb!
    fixme: ras: RasEnumConnectionsW RAS-stöd inte implementerat! Konfigurera programmet för att använda LAN/Winsock-anslutningen istället!
    fixme: winhttp: WinHttpDetectAutoProxyConfigUrl 0x0000001, 0x32e404
    fixme: winhttp: WinHttpDetectAutoProxyConfigUrl 0x00000002, 0x32e404

    bbxx
    Nivå 1
    Inlägg: flera
    Gick med: mån 23 mars efterföljande år 18:48

    Detta är det kompletta programmet som jag har kämpat med. Jag ville när du behöver hoppa över installationen och packa upp istället för en viss befintlig Windows-partition.

    När mjukvarupaketet alltid har öppnats, ber det också om referenser i form av en server för att ansluta. Jag anger mitt användarnamn och IP för någon form av internet när jag tränar på Windows. Sedan får jag reda på anslutningen och felet jag just sa fortsätter att upprepas tills programmet säger till mig att en del av servern inte svarar. Jag vet att systemet fungerar bra eftersom jag kan logga in med vår egen information på Windows.

    Tack igen så att du vitamin. Jag gillar att vara väldigt nära.

    p.s. När jag gjorde en Google-sökning brukar mina problem nämnas i oändlighet, men inte för lösningar som erbjuds. 1

    Meddelanden:

    bbxx
    Nivå 8
    Registrering: Måndag tjugotre mars 2009 18:48

    bbxx
    Nivå 6
    Inlägg: 8
    Registrering: måndag 23 mars 2009 18:48

    Framsteg …

    Jag föreslår mina egna rasapi32 tandblekningskit för att övervinna och experimentera med de tidigare problemen. Nu stumbleFölj upp på något annat:

    En konversation visas med meddelandet “Okänt fel när du är online på webben: Ett fel inträffade när hela webbproxyn skapades som specificerats i konfigurationskapitlet ‘system.net/defaultProxy'”.

    blå katt
    Nivå 1
    åtta inlägg
    Registrering: onsdag 20 maj år 16:05

    Hur klarade du dig när du behöver ändra rasapi32 till native. Jag känner att jag har samma problem som du.

    telis80
    Medlem
    Registrerad: 26.03.2015
    Inlägg: 97

    Ämne: [LÖST] RAS stöds inte

    Faktum är att informationsteknik inte är min nära vän. För att bli av med det fick jag precis veta att jag måste inaktivera rasapi32 inom bara bibliotek .. men kan verkligen inte logga in på Battle.net! Det är så störande att när jag upplever sudo öppnar det sig direkt och om jag inte gör det, händer aldrig tanken. Jag försökte förbättra dessa kurser för att kunna delta i WoW, hopplöst ..

    vinkonfigureringsprogram för att använda LAN-anslutning/winsock istället

    * Det här sista alternativet är ungt efter i-Site rasapi32-fel i bibliotekets publicering

    och den försvarande installatörenBattle.net rapporterar, “Jag kan inte få dig till Battle.net-patchtjänsten.” “

      Wine Battle.net-Setup1.exefixme: ntoskrnl: IoInitializeRemoveLockEx 1819430212 (0x66e5a0 3 0 32) Stubfixme: ntoskrnl: IoAcquireRemoveLockEx (0x66e5a0, (noll), "", 1, 32): stubWine: anrop från 0x7bc5f81c för att tillåta dem att oimplementerad funktion ntoskrnl.exe.KeAcquireInStackQueuedSpinLock, avbrutenvin: funktion inte implementerad ntoskrnl.exe.KeAcquireInStackQueuedSpinLock, dubbad till 0x7bc5f81c (tråd 001a), startar felsökaren ...fixme: dbghelp: elf_search_auxv hittades inte i tickermodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv hittades inte i symbolmodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv kommer inte att visas i kurssymbolenfixme: dbghelp: elf_search_auxv kan inte hitta symbolmodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv kunde inte hittas i signaturmodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv hittades inte i symbolmodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv kan inte alltid visas i symbolmodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv upptäcktes inte i bildmodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv hittades inte i symbolmodulenfixme: dbghelp: elf_search_auxv hittades inte i liten modulfixme: dbghelp: elf_search_auxv kan inte hitta symbolen i tickermodulenfixme: heap: RtlSetHeapInformation (noll) 1 (noll) f stubfixme: service: svcctl_EnumServicesStatusW CV-index stöds inte  

    1. Det vill säga, ditt “Wine”-program visar en skönhet på ett konstigt sätt och den faktiska SPM är annorlunda. Kanske prova PPA-formeln för att ansluta “Wine” och vänta, se länkar med:

    vinkonfigureringsprogram för att använda LAN-anslutning/winsock istället

    2. Av nyfikenhet, varför behöver du äntligen tillgång till Internet via Wine, verktyget använder du där?

    1 a.) Nedan hittar du utan tvekan olika länkar för att införliva och använda datorprogram i “Vin”-biten. Det finns “vintricks” samt Play on to Linux (POL) som kan hjälpa dig att använda information i Wine.

    Winetricks är en enkel idé för att lösa problem i Wine. Har den igen en meny med spel/bloggar som stöds för vilka den kan göra alla generella lösningar automatiskt. Du kan också installera saknade DLL-filer, möjligen justera olika vinalternativ.
    https://code.google.com/p/winetricks/

    – Wine (tidigare Staging wine-compholio) är en specialversion som pekar på Wine som innehåller både buggfixar och funktioner som ännu inte är tillgängliga i vanliga versioner av Wine.
    Information
    http://www.wine-staging.Install com /

    på Wine Staging på Ubuntu / Linux Mint – Vänligen kör alla följande kommandon från det obotliga, en rad i taget.

    sudo add-apt-repository ppa: pipelight / stabil
    sudo apt-get inlägg på
    sudo apt-get install –install-rerecommends Wine-staging

    Om du är säker på att inte ange den fullständiga sökvägen individuellt, kan dina behov också installera detta vin-staging-compat-paket, som symlänkar för materialkompatibilitet:

    För din information, detta tjänar verkligen alla här som har viktig information om din datorsystemkonfiguration: till exempel modellen och versionen på grund av Linux Mint du använder, Cinnamon, Mate, KDE (min favorit) eller Xfce; Version 17 å andra sidan 17.1 eller vad?; 32 bitar eller 64 bitar? Ytterligare information bredvid din utrustning kommer att vara till stor hjälp. Du kan få denna information från vår egen huvudskärm i din systemmeny, system intel-program och ännu bättre, om du speciellt skriver “inxi -Fxz” vid spelkonsolens terminalprompt, som du förmodligen sedan kan skriva och klistra in här. Den här informationen kommer att hjälpa alla på det här forumet att skickligt svara på alla frågor du förmodligen har ställt major :) tack. Du kan till och med lägga till en del av denna (förkortade) information till din signatur med hjälp av varje instrumentpanellänk i det övre vänstra hörnet som är länkad till denna forumskärm; så om du inte kommer att gå med på eller svara på en, kan denna information mycket väl finnas mer där automatiskt, till exempel: se mitt och de flesta människor under deras bidrag.

    Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    You’re Having A Problem With The Wine Installer To Use A LAN / Winsock Connection Instead.
    Masz Problem Z Instalatorem Wine, Aby Zamiast Tego Użyć Połączenia LAN / Winsock.
    Sie Haben Ein Problem Mit Dem Wine-Installationsprogramm, Stattdessen Eine LAN/Winsock-Verbindung Zu Verwenden.
    대신 LAN / Winsock 연결을 사용하는 Wine 설치 프로그램에 문제가 있습니다.
    Você Está Tendo Um Problema Com O Instalador Do Wine Para Usar Uma Conexão LAN / Winsock.
    Stai Riscontrando Un Problema Con Il Programma Di Installazione Di Wine Per Utilizzare Invece Una Connessione LAN / Winsock.
    Vous Rencontrez Un Problème Avec Le Programme D’installation De Wine Pour Utiliser Une Connexion LAN / Winsock à La Place.
    У вас возникла проблема с установщиком Wine, который вместо этого использует соединение LAN / Winsock.
    Je Hebt Een Probleem Met Het Wine-installatieprogramma Om In Plaats Daarvan Een LAN / Winsock-verbinding Te Gebruiken.
    Tiene Un Problema Con El Instalador De Wine Para Usar Una Conexión LAN / Winsock En Su Lugar.