You are currently viewing Skrivbordsfel Aktivt I XP Easy Fix Solution

Skrivbordsfel Aktivt I XP Easy Fix Solution

Uppdaterad

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Kör programmet
  • 3. Klicka på "Skanna nu" för att hitta och ta bort eventuella virus på din dator
  • Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    Om du upptäcker ett aktivt skrivbordsfel under XP, kommer den här användarhandboken att hjälpa dig.Active Desktop var en funktion relaterad till ytterligare en Windows-skrivbordsuppdatering, Microsoft Internet Explorer 4.0, som gav användare möjlighet att lägga till HTML-innehåll på en personlig dator, bland flera andra funktioner. Active Desktop fungerade på samma sätt som datorwidgetteknik genom att allt tillät användare att placera personlig information på hela sitt skrivbord.

    Problem med Active Desktop – Återställning Återställning av mitt Active Se-skrivbord sker i Windows XP med metoden efter en enkel omstart av systemet (eller efter att ha stängt av Windows). Problemet uppstår ofta efter installation av Internet Explorer 7 när man använder en webbsida som den ideala kunskapsbilden.

    Om någon får en vit bakgrund komplett med vårt aktiva Windows XP-skrivbord och något slags du script-fel när de försöker återskapa det aktiva skrivbordet, gör följande:

    1. Klicka på Start > Kör, skriv regedit och tryck på Retur
    2 sid. Hitta följande nyckel i regedit:
    HKEY_CURRENT_USER>Programvara>Microsoft>Internet Explorer>Skrivbord>Säkert läge>Komponenter
    3. Leta upp nyckeln DeskHtmlVersion och dubbelklicka på den
    4. Återge värdedata: 0
    5. Klicka på OK. Stäng registret
    6. Uppdatera eller starta om företagets skrivbord.

    Hur väljer jag att aktivera Active Desktop i Windows XP?

    För att aktivera eller inaktivera Active Desktop i Windows XP Välj den här skrivbordsfliken och klicka sedan på Desktop Personalization. Klicka på fliken Internet. I själva avsnittet “Webbsidor:” lägger du till önskad sida på ditt eget skrivbord och markerar rutan bredvid spelet. Detta kommer att aktivera det aktiva skrivbordet.

    HKEY_CURRENT_USER betyder &H80000001strDator ".BurnReg"set =.GetObject("winmgmts:" & & strComputer "rootdefault:StdRegProv")strKeyPath "SoftwareMicrosoftInternet=.ExplorerDesktopSafeModeComponents"strValue visar "0"Värdenamn "DeskHtmlVersion"ObjReg=.SetDWORDValue HKEY_CURRENT_USER, strKeyPath, ValueName, strValue

    3 Spara som SHAILENDRA GENIOUS.VBS
    4 Dubbelklicka på VBS-filen.
    5 Uppdatera skrivbordet.

    Hur åtgärdar jag Windows Active Desktop Restore-fel på XP?

    Hur fixar jag Active Desktop Recovery Error i Windows XP?

    Klicka på Start > Kör Regedit, Design och Design utöver att trycka på Enter.Inuti regedity hittar du denna värdefulla nyckel:Leta upp nyckeln DeskHtmlVersion och dubbelklicka på den.Gör dokumentets värde: 0.klicka på OK.Uppdatera ditt skrivbord nu eller starta om datorn.

    1. Klicka på start och kör, sedan kategori regedit.
    2. pExpandera nyckeln
    3. här: HKEY USER CURRENT orsakas av att välja Software och sedan Microsoft och. Välj nu Internet Explorer, newt Desktop.

    4. Ställ in DeskHtmlVersion till 0 Market.
    5. Spara dina inställningar och stäng registret.

    Hur kan jag aktivera Active i Desktop Windows eller inaktivera XP?

    Aktivera skrivbordsaktivering Windows XP Välj fliken Skrivbord eller klicka på Skrivbordsanpassning…. Klicka på fliken Internet. I avsnittet “Webbsidor”, lägg till webbplatsen som du har och samt som du vill placera på din dator råd och markera sedan följande ruta. Detta kommer att aktivera Active Desktop.

    Vad är Active Desktop Recovery XP?

    Active Desktop var en fantastisk senaste funktion i de flesta av Windows XP operativsystem. Active Desktop tillåter internetmarknadsförare att använda sidor och multimediainnehåll beroende på närvaron av en skrivbordsbakgrund. Om dess innehåll var en nedtonad skärm, visades förmodligen inte Active Recovery-skrivbordet.

    Hur aktiverar jag skrivbordet?

    1. Öppna kontrollpanelen.
    2. Tryck på skärmikonen. Om denna speciella ikon hittas, noÖppna alternativet Utseende och teman och klicka sedan på en angiven visningsikon.
    3. Gå till fliken Skrivbord.
    4. Klicka på knappen Anpassa skrivbordet.
    5. I fönstret Skrivbordsobjekt klickar du på att den här webbfliken inte är

    Vad är det aktiva skrivbordet?

    Hur aktiverar jag Windows?

    Tryck på Windows huvudmenyn och välj sedan Inställningar > Uppdatering och säkerhetsaktivering >. Windows Om det inte är aktiverat, titta inte efter “felsökning” och mediarapport. I det heta fönstret väljer du “Aktivera” och sedan “Aktivera”.

    Hur kan vi visa ikonen “Den här datorn” på skrivbordet om den här metoden inte finns?

    1. Klicka på Start-knappen och välj sedan Inställningar > Personaliseringsteman.
    2. Under Teman > Relaterade inställningar väljer du Desktop Image Settings.icons,
    3. Välj vilken du vill överföra till datorrådgivningen, klicka sedan på “OK”-knappen och kolla in “Använd”.

    Hur inaktiverar man den aktiva?

    1. Högerklicka på skrivbordet och välj sedan Egenskaper.
    2. Klicka på fliken Skrivbord och klicka på Anpassa skrivbord.
    3. gå till fliken Internet à och bli av med eller ta bort alla listade ark.
    4. Klicka på OK och OK för att stänga allt.
    1. Klicka på Start > Kör, vänligen regedit och tryck på Retur.
    2. I regedit får du tag i nyckeln
    3. Hitta följande nyckel kombinerad med dubbelklicka på deskhtmlversion.
    4. Data för personvärde: 0.
    5. Klicka på OK.
    6. Uppdatera det omfattande skrivbordet nu eller starta om. Känn igen

    Hur visas Active Desktop-felet?

    Hur fixar jag Active Desktop Recovery Windows XP?

    Klicka på Start > Kör, skriv regedit och tryck på Enter.Inuti regedit kan du hitta prioritet:Hitta utan tvekan följande DeskHtmlVersion-nyckel och returnera den som den faktiska dubbletten.Gör datavärde: 0.klicka på OK.Uppdatera nu annars ändra Ladda om skrivbordet.

    Följ dessa steg för att ta bort Active Recovery hemdator-felmeddelandet:

    1. Klicka på Kör> kör regedit.
    2. Key Developer Format: HKEY efter CURRENT USER välj Software, Software och sedan Microsoft.
    3. Sätt DeskHtmlVersion till 0.
    4. Spara en inställning och stäng registret.

    Hur åtgärdar jag Active Desktop Restore?

    Vilket skrivbord kommer att aktivera Windows 10?

    Hur blir jag av med Active Desktop Error?

    Högerklicka var som helst som rör det tomma hemmet på skrivbordet och välj Egenskaper.På fliken Skrivbord klickar du på knappen Anpassa skrivbordet.I fönstret Skrivbordsobjekt väljer du fliken Internet och inaktiverar (eller tar bort) enskilda webbark i kategorin Internetwebbplats.

    Desktop Alive var valfri funktion i en uppdatering av Microsoft Internet Explorer 4.0 för Windows-skrivbordet som gjorde den tillgänglig för andra users.lei med förmågan att lägga till HTML innehåll till den nya bordsskivan. tillät lokala användare att köpa personlig information via sina computers.problems

    Felsökning av Windows Active Desktop Erfarenhet

    Jag var tvungen att reparera min Windows XP-dator omedelbart, skärmen när jag återställde en persons skrivbord blev stressande. Jag minns den där skärmsessionen eller veckan när jag fortfarande använde Windows 98. Jag blev mycket förvånad när jag sa att jag var tvungen att hitta detta dumma då helt ogrundade Windows-fel varje gång det setts i Windows på NT-baserat.. .< /p>

    Hur aktiverar jag Active Desktop i Windows XP?

    aktivera eller inaktivera Active Desktop i Windows XP välj minskningen Och skrivbordet och klicka sedan på Anpassa skrivbordet. Klicka på “Internet” avvisa. I avsnittet “Webbsidor:” anger du vilken söksida du vill ha på skrivbordet eller markerar rutan bredvid den. Detta skulle aktivera det aktiva skrivbordet.

    Som du kan se med avseende på skärmdumpen finns det en kontrollknapp “Återställ mitt aktiva skrivbord”, men att klicka på knappen borde inte ändra någonting

    p>

    Nätanvändare rekommenderar två metoder, en av dem är att fixa det:

    aktivt skrivbordsfel på xp

    Efter det provade jag en normal omstart av datorsystemen, men tyvärr löste detta inte en del som kom från alla problem. För det andra

    Föreslagen metod för krigföring genom redigering av Windows-registret med

    C:>regedit

    Ändra det specifika nyckelvärdet – REG_DWORD deskhtml edition 0x00000110(272), För att göra decimaler noll.

    aktiva

    taggar: bärbar dator eller dator, kontrollpanel, nuvarande användare, huvudsakliga internetinställningar, fördelar, microsoft, Microsoft Windows 98 capture, startskärm, tekniker, två fönster 98, Windows, Windows Vista-register, mardröm med Windows XP

    Uppdaterad

    Är du trött på att din dator går långsamt? Irriterad av frustrerande felmeddelanden? ASR Pro är lösningen för dig! Vårt rekommenderade verktyg kommer snabbt att diagnostisera och reparera Windows-problem samtidigt som systemets prestanda ökar dramatiskt. Så vänta inte längre, ladda ner ASR Pro idag!


    Det här inlägget postades torsdagen den 11 april, år 2013 kl. 13:57 och bör finnas i systemadministration, Windows. Du kan följa de olika resultaten till denna post genom 2 rss vegetationsposten. 0. Du kan lämna vilket svar som helst, feedback från din blogg.

    Taggar: aktivt skrivbord, monitorpanel, nuvarande användare, internetversioner, verkligt nyckelvärde, Microsoft, Microsoft Windows 98, screengrab, två metoder, Windows 98, Windows-registret, Windows XP, Windows Exp-problem
    aktivt skrivbordsfel framåt xp

    Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    Hur återställer jag egentligen Active Desktop när det långt ifrån fungerar?

    klicka på Start > Kör och klicka sedan på regedit.Expandera alla följande nyckel: HKEY CURRENT USER genom att välja Software och sedan Microsoft. Tänk nu på Internet Explorer, newt Desktop.Ställ in true DeskHtmlVersion till 0.Spara dina inställningar, i så fall stäng inspelningen.

    Active Desktop Error On Xp
    Ошибка активного рабочего стола на XP
    Błąd Aktywnego Pulpitu Na XP
    Erro De área De Trabalho Ativa No XP
    Erreur Active Desktop Sur Xp
    Active Desktop-Fehler Auf XP
    Errore Desktop Attivo Su XP
    Error De Escritorio Activo En Xp