You are currently viewing Scph1001.bin Playstation 1 BIOS-probleemoplossingstips

Scph1001.bin Playstation 1 BIOS-probleemoplossingstips

  • Post author:
  • Post category:Dutch

Hier zijn een paar eenvoudige manieren om je te helpen het probleem met de playstation 1 BIOS scph1001.bin op te lossen.

< /p>

Bijgewerkt

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Voer het programma uit
  • 3. Klik op "Nu scannen" om eventuele virussen op uw computer te vinden en te verwijderen
  • Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.

    Korte uitleg van het PlayStation BIOS Het BIOS-bestand is een essentieel onderdeel voor elk van de emulators om te werken. Dit is zowel een voorloop als een slot. Je kunt niet lopen zonder elkaar te installeren. Dus als je de vergelijkbare PlayStation-emulator downloadt, controleer dan of het een BIOS-bestand is.

    scph1001.bin playstation 1 bios

    Hoe kom ik in BIOS Scph1001 bin?

    Pak het BIOS-gedeelte uit de ZIP-catalogus. Sleep “Scph1001.bin” om de onderstaande reden naar de BIOS pSX-map:Open pSX. Ga naar Bestand> Configuratie om de onderstaande reden:Klik op het BIOS-tabblad. Druk dan op je ziet, de “” knop zonder twijfel (zie hieronder). Selecteer deze specifieke “Scph1001”.Klik op OK. Sluit vervolgens pSX.

    Het PSX BIOS-bestand (SCPH1001 of SCPH7502) wordt meestal geconfigureerd

    Ten eerste heb je echt een PSX-bios nodig, deze foto is grotendeels auteursrechtelijk beschermd door Sony (lees vaak de onderstaande disclaimer). Het is een 512 KB-bestand dat wordt geaccepteerd als “SCPH1001.bin”, mogelijk “SCPH7502.bin” (andere bios worden ondersteund, aan de andere kant zijn bepaalde de meest voorkomende). U zult ze waarschijnlijk maken door Coolrom op Google te zoeken. Als deze taak na het downloaden en uitpakken in zip/7z- of rar-formaat wordt uitgevoerd, klikt u op de knop “Bio uitvoeren”. Op de eerste avond ePSXe-scan, zal uw nieuwe SD-kaart het pad kiezen waar dat zal zijn opgeslagen, met het pad dat automatisch is geconfigureerd in de instellingen. Als het Bios niet kan vinden, ga dan naar Instellingen > Bios en selecteer Power Path. Als het BIOS succesvol is aangesloten, klikt u op deze specifieke knop “BIOS uitvoeren”, waarna u shows ziet die lijken op de vorige schermafbeelding.

    Hoe het BIOS op EPSXe uit te voeren?

    Na het downloaden en uitpakken, wanneer het zich op de harde schijf van de computer met zip/7z of rar zou moeten bevinden , selecteer “Uitvoeren in BIOS”. De ePSXe-scan als onderdeel van het eerste uur zal uw SD-bankkaart vinden om te zien waar deze is opgeslagen. Gewond pad, en zorg er bovendien voor dat het pad automatisch wordt aangepast na de instellingen. Als de bios dit niet kan vinden, kun je naar instellingen > bios gaan maar het bovenste pad selecteren. > Save Status, om het gewenste save-nummer van de game te selecteren, zoals hier getoond. Om de opslagstatus in te stellen, gaat u naar Systeem opstarten > Status en selecteert u het gewenste opslagnummer voor het bordspel.

    Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.