You are currently viewing Hur Hanterar Du Minecraft -buggar Tillsammans? Dålig Grafikkortdrivrutin För Windows 7 Opengl

Hur Hanterar Du Minecraft -buggar Tillsammans? Dålig Grafikkortdrivrutin För Windows 7 Opengl

Under de senaste knappt några dagar har några av våra användare rapporterat att de tyvärr får Minecraft -fel, dåliga opengl -videokortdrivrutiner för Windows 7.

Uppdaterad

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Kör programmet
  • 3. Klicka på "Skanna nu" för att hitta och ta bort eventuella virus på din dator
  • Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    • Beskrivning av problemet
    • Innan du går in på
    • Fyra sätt att återgå till att fixa kraschade grafikkortdrivrutiner i Minecraft
      • Metod 1. Ändra hastigheten på hårdvaran.
      • Metod 2: Återställ drivrutinen.
      • Metod 8. Uppdatera videodrivrutinen manuellt.
      • Metod 4. Uppdatera grafikkortsdrivrutinen automatiskt.

    [problembeskrivning]Crashing Minecraft “Dåliga grafikkortdrivrutiner” kan vara frustrerande eftersom det hindrar köpare från att spela Minecraft. Och innan du kan behandla detta problem där, finns det verkligen ingenting som individer kan göra med spelet.

    minecraft fel dåligt grafikkort ryttare windows 7 opengl

    För att lösa detta problem erbjuder handledningen fem olika effektiva sätt att testa allt. Läs noga och hitta en lämplig lösning. [Innan Starta]Det första vi kan göra när vi lägger över denna glitch är att ge säker på att Minecraft är uppdaterad lika mycket som själva spelet.Du kan se varje Minecraft -versionsnummer i det högra nästa hörnet och Minecraft Launcher -mallen på fliken Launcher Log.Jämför sedan versionsnumret genom att arbeta kombinerat med numret på Minecraft -webbplatsen för att verifiera om du har den senaste installerade 2: a versionen.För det andra måste personen se till att du har den fashionabla Windows -uppdateringen installerad.Du kan ange Windows Update absolut i sökrutan och öppna allt Windows Update -program som visas.

    Om du börjar se uppdateringar på din bärbara dator, klicka här på knappen Installera uppdateringar utöver systemet direkt som uppdateringarna är installerade på. Detta steg skulle möjligen hjälpa dig att uppdatera ditt förarkort eller onlinevideokort installerat på internet, eftersom ett inlägg på har hittats som kan lösa det exakta problemet.

    För det tredje måste du se till att du får den senaste Java -transkriptionen som är installerad på ditt system. Du kan kontrollera den Java -relaterade versionen genom att öppna denna webbsida i Firefox eller Internet Explorer. Om vi ​​inte har den senaste varianten, vänligen uppdatera denNär du är klar med förberedelserna är det dags att använda instruktionerna nedan för att lösa alla våra problem. Metod Först: ändra hårdvaruacceleration 1) Klicka på “Start” -knappen och välj sedan “Kontrollpanelen”. 2) Visa med små ikoner och välj listalternativ

    3) I det vänstra avsnittet, tryck lätt på alternativet “Ändra visningsinställningar”.

    minecraft -fel negativa grafikkortdrivrutiner windows 7 opengl

    5) Välj “Ändra inställningar” i felsökningspanelen.6) Flytta reglaget för hårdvaruacceleration till “Full” -jobbet. Klicka på OK och stäng situationskärmen. Metod 2: Återställ drivrutinen1) Gå till Enhetshanteraren2) Expandera Display, sedan Adapter, högerklicka på telefonen i den kategorin och välj Egenskaper.

    Uppdaterad

    Är du trött på att din dator går långsamt? Irriterad av frustrerande felmeddelanden? ASR Pro är lösningen för dig! Vårt rekommenderade verktyg kommer snabbt att diagnostisera och reparera Windows-problem samtidigt som systemets prestanda ökar dramatiskt. Så vänta inte längre, ladda ner ASR Pro idag!


    Hoppa till 3) i nästa glasfönster om du vill gå till fliken Drivrutin och klicka sedan på alternativet Återställ drivrutin.4) Klicka på Ja när fönstret för den här pickupen visas.5) Starta om datorn efter några ändringarNotera. Om förarens återställningsknapp vanligtvis är gråtonad rakt ut eftersom fångststorleken är mindre än den visar, kanske du inte kan fortsätta använda den här metoden. Rekommenderad Pro Testa de extra färdigheter som anges nedan. Metod 3. Uppdatera videodrivrutinen manuellt1) Windows trycker på hela + R -tangenten samtidigt för att skapa ett specifikt kör -kommando. Skriv sedan dxdiag tillsammans med tryck på Enter.2) För att flytta Visa navigeringsfält och hitta information om grafikkortet.Baserat på enhetens namn på din video, eller säkert ditt grafikkort, gå till en känd producenters webbplats och hitta den senaste drivrutinen för ditt eget grafikkort.Många användare kommer att ha ett av några av följande grafikkort:

    • Intel Hur till exempel – Hämtar du en drivrutin för ett Intel -grafikkort?
    • NVidia Hur laddar jag ner NVidia -bilddrivrutiner?
    • AMD för varje ATI Hur laddar jag AMD Radeon HD -grafikdrivrutinen?

    minecraft -fel dåliga bildkortdrivrutiner windows 7 opengl

    Om du har tv -telefonkort från tillverkaren andra än de som är placerade kan du också hitta en lämplig drivrutin för någon genom att söka på Google. A3) Efter att ha identifierat och laddat ner den senaste videodrivrutinen för att få stöd för video eller grafikkort online, installerar du problemet enligt instruktionerna.Nedladdningsfilen är som regel en .exe -fil. Du behöver bara det som dubbelklickar på den nedladdade filen för att starta vår ganska egna installation.Om du inte ens har en .exe -fil tyvärr en .inf -post kan du behöva elementera den till ett positivt meddelande för att lära dig installeringsmetoder. Metod 4: uppdatera automatiskt din skarpa grafikkortsdrivrutinOm du inte vill lägga så mycket tid på att lösa problemet, är det inte konstigt att vi rekommenderar metoden som kommer att spara någon tid: använd Driver Easy för att hjälpa dig.Driver Easy är ett program som hjälper dig att identifiera för att inte tala om att ladda ner rätt drivrutin till din dator. För att hitta det behöver du bara ta dubbla steg.1) Digitalisering

    2) Välj rätt drivrutin, klicka sedan på knappen Uppdatera för att ladda ner ryttarfilen.

    Som du kan se är gratisplanen lika effektiv, den är lika aktiv jämfört med den professionella versionen av Driver Easy. Men denna fantastiska kräver att manuellt ansluta de nedladdade drivrutinerna. Här är ditt eget inlägg för att visa dig hur.Om du mycket väl letar efter snabbare nedladdnings- och uppdateringshastigheter, i form av ytterligare funktioner som drivrutiner samtidigt och reparation, och en professionell teknisk supportregion, rekommenderas det alltid att använda Professional Driver Easy -versionen. Vi har också en 30 dagars returrätt. Därför, om du kanske inte tycker att vår produkts service är tillfredsställande massor av, kan du vanligtvis begära återbetalning.

    Jag är en teknisk skribent för Driver Easy. Innan jag upptäckte att jag älskade att skriva tekniska frilansfrågor var min nuvarande passion för system mycket äldre. Jag gillar att leka med datorer, smartphones och andra tekniska presenter. Skriv artiklar för att hjälpa människor att lösa en persons problem, oavsett om det är ett maskinvarufel eller ett stort systemfel. Allt jag gör varje dag betraktas som att skriva lättlästa blogginlägg, och jag hoppas att din familj hittar instruktioner i dessa blogginlägg. De är snabba att följa.

    Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    Hur tar jag hand om jag fixar dålig grafikkortdrivrutin Windows 7?

    Hur fixar du OpenGL på Minecraft?

    Uppdatera grafikkortsdrivrutinen.Aktivera Minecraft via Advanced OpenGL.Avmarkera kryssrutan Visa allmänna fel.Inaktivera mods tillfälligt.Ändra e -bokens grafikinställningar i ett komplett spel.Installera den senaste Java.

    Hur åtgärdar jag ett fel i videodrivrutinen?

    Beskrivning av eventuella problem.Innan du börjarFyra sätt att köra dåliga grafikkortdrivrutiner fast i Minecraft Metod 1: Ändra hårdvaruaccelerationsmetod 2: Återställ drivrutinen. Metod 3. Uppdatera grafikkortdrivrutinen manuellt. Metod 4. Automatisk uppdatering av videomeddelandedrivrutinen.

    Minecraft Error Bad Video Card Drivers Windows 7 Opengl
    Minecraft-Fehler Fehlerhafte Grafikkartentreiber Windows 7 Opengl
    Minecraft-fout Slechte Videokaartstuurprogramma’s Windows 7 Opengl
    Errore Minecraft Driver Scheda Video Non Validi Windows 7 Opengl
    Erreur Minecraft Pilotes De Carte Vidéo Incorrects Windows 7 Opengl
    Minecraft 오류 잘못된 비디오 카드 드라이버 Windows 7 OpenGL
    Minecraft Error Drivers De Placa De Vídeo Ruins Windows 7 Opengl
    Ошибка Minecraft Плохие драйверы видеокарты Windows 7 Opengl
    Minecraft Error Nieprawidłowe Sterowniki Karty Graficznej Windows 7 Opengl
    Error De Minecraft Controladores De Tarjeta De Video Defectuosos Windows 7 Opengl