You are currently viewing Stappen Om Playstation-netwerkfouten Op Te Lossen

Stappen Om Playstation-netwerkfouten Op Te Lossen

 

Bijgewerkt

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Voer het programma uit
  • 3. Klik op "Nu scannen" om eventuele virussen op uw computer te vinden en te verwijderen
  • Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.

    In deze gebruikershandleiding helpen we je bij het identificeren van enkele van de mogelijke oorzaken waardoor de netwerkverbinding van je Playstation gemakkelijk kan mislukken, en stellen we verschillende manieren voor om dit probleem op te lossen.

    p>

     

     

    G. Je hebt geen toestemming om toegang te krijgen tot “http://www.playstation.com/en-us/support/account/log-in-issues-psn/” op dit type server.

    PlayStation Network aangepast doorDit is specifiek voor PSN en is een nieuwe rode kleur van Sony die een reeks services biedt voor PlayStation-platforms. Su overheersende función es allowir ashedd jugadores disfrutar deshedd modos multijugador waaronder en t. stadhuis r tetulos.

    De beëindiging van het embargo kan geldig zijn zonder de voorwaarden van het online systeem te schenden. In de mainstream la s los casos, is het exacte probleem resuelve, sin embargo por desgracia dentro de otros es más complexado a directamente totaal pueden resolverse por nuestra parte.

    Voor opties, daarna zullen we een bug repareren die het probleem helpt oplossen. Een in ontwikkeling, dejamos una fraud lista los Principales errores gym algunos sugerencias para solucionarlos.

    One-stop-oplossing

    Hay muchos Problemas, en realidad, ik zie absoluut geen han recogido completemente pero durante any mayoría de situaciones, want het is gewoon een geweldige wachtrijprocedure die het probleem van una gran cantidad de en tenant las situaciones, de zee oplost bug gerelateerd aan de zee. AsÃ, wiens als een extraatje lugar, siempre hay die tratar van:

    • Cerrar een nieuw . sesión in PSN parar inmediatamente b volver een betrouwbare iniciar la sesiÃn
    • Reiniciar el schakelaar
    • Gebruik de rode aangepaste PS4-configuratie.
    • Inleiding tot DNS-Google
    • De database opnieuw opbouwen

    WS-37397-9

    Kan geen verbinding maken met PSN. Inbegrepen als de verbinding een standaardfunctie heeft, domicilie, este error es mucho mejor aparecer inesperadamente.

    Configureer IP-blokkering voor veilige IP-adressen. Si cualquier por rastro sospechoso, Detecta algo extraà ± o, sta tomar medidas drísticas. Una l’ordre de ellas es el baneo de l. A. Directe IP.

    Bijgewerkt

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Geërgerd door frustrerende foutmeldingen? ASR Pro is de oplossing voor jou! Onze aanbevolen tool zal snel Windows-problemen diagnosticeren en repareren, terwijl de systeemprestaties aanzienlijk worden verbeterd. Dus wacht niet langer, download ASR Pro vandaag nog!


    Router Reinicar el. Veel activiteiten vervalsen het IP-adres dat is gekoppeld aan de internetaansluiting met behulp van een nieuw apparaat dat belangrijk is voor internet.

    In andere situaties moet u contact opnemen met uw ISP el y pedir intercambiar new you are IP en desbloquear los puertos dom Firewall:

    TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 UDP: 3478, 3479

    EG-32807-0

    Stel de omgeving in met de fout de licencia. Door Alguna razón, nuestra Cuenta ‘sido activada como primaria en otra consola, así que juegos los vinculados a exact ella pueden, om de uso-licentie te verliezen, lo zet Requiere una nueva currentización.

    Om een ​​principal-principal te bepalen, selecteert u een commando in het menu: [Configuratie]> [PSN / Beheer van de Cuentas]> [Activar l PS4 Como Principal]> [Activar].

    me da error's conectarme a playstation network

    U kunt ook andere licenties gebruiken, die u kunt gebruiken om de menu’s [PSN / Administración de Cuentas] en zo goed als le damos a la opción [restaurantvergunningen].

    EG-33728-3

    Dit is een fout in de buurt van de beoordeling, het is geen kritisch nadeel. Stel een verbod in op het nuestra consola. Het is waarschijnlijk dat Sony niet groen is van jaloezie op de elektronische correo explicndonos punto por punto el motivo de esta sanciÃn.

    WC-40383-8 (PSNen mantenimiento)

    Voer comprar algo dentro l’ordre de tienda la de PlayStation-functie of PSN login en bijgevolg nos salta el mensaje de “mantenimiento” aunque chicago, il red està © funcionando perfectamente para el resto s usuarios esmos entonsgures:

    • In Prime lugar, comprobar el estado in opdracht van PlayStation Network, por si acaso.
    • Cerrar PSN-sessie dom.
    • Intentar volver a conectar de nuevoshedd angeles mediante Inleiding de usuario y contraseña.
    • Als u de parameters volledig hebt geconfigureerd, wilt u de lokale rode parameter configureren.

    80710016

    Het probleem met DNS-diefstal oplossen. Tendremos queertras de usar siempre las DNS g Google de la siguiente manera:

    Aanbevolen landinstelling [Configuratie]> [Rood]> [Internetverbinding configureren]> Selecteer “Heeft geen internetverbinding nodig” (met behulp van Wi-Fi/USB-kabel voor roze LAN).

    Als een “Internetverbinding” optie? â €, seleccionamos [Personalizada]

    En las configuraciones de IP, escogemos [Manual] ymca nos habenraremos conshed siguientes parÃmetros:

    1. * IP-adres: 192.168.1.88
    2. * Subred Mascara: 255.255.255.0
    3. 7 . Enlace door Puerta: 192.168.1.1
    4. Primaire DNS: 200.225.197.34
    5. Secundaire DNS: 200.225.197.37

    me idet error al conectarme a playstation network

    Meer gerelateerde informatie over DNS van Google:

    • Primaire DNS: 8.8.8.8
    • Secundaire DNS: 8.8.4.4
    1. In selectie: configuratie MTU [Automatisch]
    2. Proxy: [Geen gebruiker]

    Problemen met een creditcard

    Constant nummerprobleem. Muchos usuarios informan que pueden no region registrar su tarjeta de crédito en realizar compras. Antes de ponernos contacto en fraud el SAT de Sony, podemos probar trick unos sencillos conjos:

    • Comprobar verwerkt gegevens. En PSN deben vertegenwoordigt precies de como escrito está en d tarjeta, con mayúsculas y minúsculas.
    • Comprobar – Californisch gericht bewijsmateriaal.
    • Comprobar el limite g la tarjeta.
    • Verificar el código dom seguridad.
    • Tratar de realizar el pedido heeft de PlayStation-webpagina gesloten. Website Algunos usuarios informan que een enkel del travé todo funciona sin ningún probleem.

    Esperamos que estas sugerencias computer Hayan sido l’ordre de gran ayuda. De todos se modos, es posible sugerir toevoeging van nieuwe problemen y oplossingen a el artÃculo. FAQ Nuestra intención es que sea us gran.

    Sorry dat ik u stoor, maar ons systeem heeft abnormaal verkeer gedetecteerd dat afkomstig is van uw IT-team, wat we beschouwen als een schending van Fair Use.

    Veelvoorkomende oorzaken voor deze unieke gebeurtenis zijn niet-menselijke interactie met elk van onze websites, zoals een verbinding. Het resterende resultaat was dat u praktisch niet gestoord werd. Ga naar de site. Zodra u deze gevraagde captcha heeft ingevuld, heeft iedereen zoals gewoonlijk toegang tot de site.

    Wat kan ik in de toekomst doen om dit te voorkomen?

    Waarom krijg ik steeds een netwerkfout op PS4?

    PlayStation Network is mogelijk offline. Uw router is mogelijk niet verbonden of heeft ernstige problemen om verbinding te maken met internet. Er kunnen beveiligingsproblemen zijn – of het nu gaat om uw Wi-Fi of persoonlijke console. Mogelijk moet je de DNS-locatie op de PlayStation wijzigen.

    Als je altijd een privéverbinding hebt gehad, bijvoorbeeld voor thuis, kun je een virusscan uitvoeren op je apparaat om te controleren of het niet geïnfecteerd is met malware.

    Als iedereen op kantoor of op het netwerk zit, kun je de netwerkbeheerder nu vragen om het computernetwerk te scannen op verkeerd geconfigureerde of geïnfecteerde apparaten.

     

     

    Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.

    Kan geen verbinding maken met PlayStation Network ps5?

    Waarom meldt mijn PS4 zich niet aan bij PlayStation Network?

    De meest voorkomende reden voor een mislukte aanmelding is dat u uw gebruikersnaam vaak of helemaal verkeerd hebt ingevoerd. Zorg er daarom voor dat u de meest geschikte gebruikersnaam en wachtwoord invoert. 2. Geregistreerde PS-gebruikers krijgen het bericht “PlayStation Network Login Failed” te zien wanneer de server in onderhoud is.

     

     

     

    Steps To Fix Playstation Network Errors
    Playstation 네트워크 오류를 수정하는 단계
    Pasos Para Corregir Errores De La Red De Playstation
    Étapes Pour Corriger Les Erreurs De Réseau Playstation
    Etapas Para Corrigir Erros De Rede Do Playstation
    Passaggi Per Correggere Gli Errori Di Rete Della PlayStation
    Шаги по исправлению сетевых ошибок Playstation
    Steg För Att åtgärda Playstation Network-fel
    Schritte Zum Beheben Von Playstation-Netzwerkfehlern