You are currently viewing Bästa Sättet Att Felsöka Team Foundation Server-fel

Bästa Sättet Att Felsöka Team Foundation Server-fel

Om någon får meddelandet “Team Foundation Server Error” finns en modern handledning här för att hjälpa.

Uppdaterad

  • 1. Ladda ner ASR Pro
  • 2. Kör programmet
  • 3. Klicka på "Skanna nu" för att hitta och ta bort eventuella virus på din dator
  • Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    g.Team Foundation Server heter nu Azure DevOps Server.

    g.

    • 5 minuter för att hjälpa dig att surfa.

    team foundation server error

    Azure DevOps Services | Azure ServerDevOps 2020 | DevOps Server 2019 | TFS 2018 – TFS året 2013

    team foundation server error

    Du kan få det här specifika felmeddelandet när du försöker ansluta till Azure DevOps Services eller en lokal Azure DevOps-dator från Visual Studio.

    Du får ett sådant viktigt fel när du försöker logga in på Azure DevOps Services

    problem Upplösning

    Du är inte välsignad med ett Fit-konto eller en licens. Kontrollera lidande från din chef om du är medlem kopplad till kontot och även har en aktiv men giltig licens. Mer information finns i Licensanvändare .Azure Ditt DevOps Services-företag är anslutet till Azure Active Directory. Om ditt Azure DevOps-ramverk är associerat med någon katalog som alltid har associerats med denna Microsoft 365- eller Microsoft Azure-prenumeration, kan endast familjemedlemmar i listan komma åt kontot.

    Kontakta oss för en lista över administratörer, skapa ett bra organisationskonto åt dig själv, kanske lägg till ditt konto i katalogen som praktiskt taget vilken tredje part som helst .

    Du kan inte knappa mellan konton för olika organisationer. Esland den särskilda personen arbetar med flera organisationer som ansluter vilket kommer att specifika kataloger, såsom konton skapade var som helst i närheten av Microsoft Azure-portalen, kan det hända att avregistreringserbjudandet faktiskt inte fungerar som förväntat. Du kan till exempel inte växla mellan olika kontoorganisationer för att logga nära flera konton som kan vara associerade med katalogklienter. När

    stöter på denna utdelning, du kommer att se ett blinkande mellanslagstangent som ofta aktiverar din signatur flera gånger i dialogrutan. Då kommer någon att få ett felmeddelande om marknadsföring eller tf31002 TF31003 som tillåter dem att ansluta eller helt enkelt lägga till den senaste anslutningen i dialogrutan Anslut för att hjälpa dig Team Foundation Server.

    För att lösa det här problemet, se den här bilden . av Studio Update .

    Hur ansluter jag till Team Foundation Server?

    I TeamPulse, gå till Inställningar> Integration> TFS och klicka bara på knappen + Ny TFS-anslutning.Om det behövs anger du TFS-serverns namn, uppställning, sökväg, portnummer och protokoll.

    För fler dokument, se De kanske inte är tillgängliga någonstans mellan konton i olika organisationer i Visual Studio Online .

    Du vill signera genom att använda till Azure för att auktorisera Visual Studio DevOps-erbjudanden med olika referenser. Se Logga in på projekt, logga in med annan expertis .

    När du försöker ansluta till en lokal Azure DevOps-server från en klientdator

    Hur startar jag om min teambasserver?

    Om vi ​​för närvarande hellre vill starta om tjänsten, måste vi på vägen 1) ansluta till servern, 2) dela kontrollen över saker konsolen, 3) trycka på omstart / start-tangenten som visas nedan.

    Om du ser detta fantastiska fel inträffar på en dator men inte på varandra, eller om felet inte uppstår på en annan dator, se felsökningsstegen nedan .

    för mer information

    problem Upplösning
    Ditt lösenord har upphört att gälla. Se till att du för närvarande har angett ditt användarnamn och ID korrekt och att ditt lösenord aldrig har gått ut.
    Du kom in på en ogiltig server-URL. Se till att klienterna anger rätt server-URL, som vanligtvis också kan innehålla servernamn, portnummer och standarddiet (http / https). För mer information, bevittna Ansluta till projekt .
    TFS-konfigurationen har ändrats. Om konfigurationen har ändrats för att få Azure Server lokalt DevOps, måste du skapa en ny anslutning. Du kan dessutom behöva rensa klientlagringscachen .
    Du arbetar på distans och du måste kontakta en proxyserver Om TFS för att få tag på filer för hantering av Team Foundation-varianter. Konfigurera Visual Studio för att ansluta till TFS-proxyn .
    Du ansluter till en absolut nyare version av TFS än din version som involverar Visual Studio-klienten. Dina Visual Studio- eller Explorer-kommandon kanske helt enkelt inte är lämpliga med Team Foundation Server. Du kan behöva installera ett eller flera DDR-paket. Se Krav och kompatibilitet .
    Din brandvägg blockerar TFS-tjänster. Se Tillåt ett program att kommunicera som ett resultat av Windows-brandväggen .
    Visual Studio slutar när du svarar att du gör en bra förfrågan i Visual Studio. Din dator kanske bör konfigureras för att kringgå proxyservern. Kontrollera en persons konfiguration av parametern BypassProxyOnLocal på ditt system. För mer information se .

    Flera användare kan inte ansluta till lokal Azure DevOps Server

    Om problemet uppstår på olika datorer, kontakta din administratör för att säkerställa att hur servern är uppe och tillgänglig i programmet.

    Händelselogginspektörer för As och System som finns på applikationsnivå skapas för att hitta problem. Du kan också använda följande gemensamma för att framgångsrikt avgöra om servern är felaktigt konstruerad. Tabellen listar först de problem som tycks nästan säkert uppstå. Försök att tala till dina löften i den ordning som presenteras. Du skulle med största sannolikhet fixa det snabbt.

    problem Upplösning

    Betald TFSService-säkerhet har löpt ut eller är ogiltig. Tjänster Många, som Team Foundation Server, kommer inte att aktiveras mycket mer när Team Foundation-tjänstens checkkonto löper ut. För mer information, se Ändra alla Team Foundation Server-tjänstkonton eller lösenord . Server på applikationsnivå för Team Foundation är inte bara tillgänglig. Se till att alla nödvändiga tjänster vanligtvis körs. Om den nödvändiga tjänsten inte joggar, måste den startas om. TV:n startar automatiskt framåt vid behov. För ytterligare resurser, upptäck Starttjänster, kostnadsberäkningsapplikationer och webbplatser . Nätverket är inte tillgängligt på. Kontrollera om ditt eget nätverk fungerar. Webbplatsidentiteten för Team Foundation är inte korrekt konstruerad. eller Verifiera att nyckelserverfångsttilldelningarna är korrekta för att stödja dina webbplatser för Team Foundation. Åtkomsten till Team Foundations webbplats är begränsad. Kontrollera också pålitligheten hos begränsningar för onlineföretag baserat på rationella egendoms- och domännamnsprinciper. Strategin eller portarna är verkligen felkonfigurerade. Verifiera korrekt webbplats- eller portbindnings- och portplaneringsuppgifter för alla brandväggar. Det första du verkligen kan göra är att öppna den administrativa konsolen för Team Foundation, se sidan på applikationsnivå och visa dessa URL-uppgifter. Om det behövs klickar du på Ändra URL på marknaden för att ändra webbadressen. Därefter måste du undersöka Internet Information Services (IIS)-portar som kommer och portarna som tillåts av programvaran. För mer information, se Kontrollera serverstatus och inställningar och Kontrollera eller åtgärda porttilldelningar . Förtroende Förhållandet mellan internetadresser är inte väl etablerat. Om en grupp användare inte kan få åtkomst till Team Foundation Server, kan dessa typer av personer ha förtroendeförfrågningar över flera domäner. När operatörer loggar in på olika TFS-versioner av Visual Studio som Enterprise, loggar in på TFS 2012 och tillsammans med TFS 2008, kan de få felet TF31002. Det här felet kan uppstå eftersom GUID:erna till stöd för TFS 2012-samlingen är desamma som för TFS 2008. Låntagarens lokala cache bör vara förvirrande eftersom den försöker behålla samma GUID-baserade lokala cache som server 2008 plus innovativ samling av projekt under 2012.

    För att lösa det här problemet, kör TFSConfig ChangeServerID-kontrollen. Se kommandot TFSConfig ChangeServerID .

    Uppdaterad

    Är du trött på att din dator går långsamt? Irriterad av frustrerande felmeddelanden? ASR Pro är lösningen för dig! Vårt rekommenderade verktyg kommer snabbt att diagnostisera och reparera Windows-problem samtidigt som systemets prestanda ökar dramatiskt. Så vänta inte längre, ladda ner ASR Pro idag!


    Få fart på din dator idag med denna enkla nedladdning.

    Best Way To Troubleshoot Team Foundation Server Error
    Лучший способ устранить ошибку Team Foundation Server
    La Mejor Manera De Solucionar El Error De Team Foundation Server
    Il Modo Migliore Per Risolvere L’errore Di Team Foundation Server
    Meilleur Moyen De Dépanner L’erreur De Team Foundation Server
    Melhor Maneira De Solucionar O Erro Do Team Foundation Server
    Najlepszy Sposób Na Rozwiązanie Problemu Z Błędem Serwera Team Foundation
    Team Foundation Server 오류를 해결하는 가장 좋은 방법
    Beste Methode Zur Fehlerbehebung Bei Team Foundation Server-Fehlern
    De Beste Manier Om Problemen Met De Team Foundation-serverfout Op Te Lossen