You are currently viewing Eenvoudigste Manier Om Een ​​voorbeeld Van Een Mobiele SIP-servlet Te Repareren

Eenvoudigste Manier Om Een ​​voorbeeld Van Een Mobiele SIP-servlet Te Repareren

 

Bijgewerkt

  • 1. Download ASR Pro
  • 2. Voer het programma uit
  • 3. Klik op "Nu scannen" om eventuele virussen op uw computer te vinden en te verwijderen
  • Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.

    Hier zijn bepaalde eenvoudige methoden om u te helpen de problemen met de mobiele SIP-servletvoorbeelden op te lossen.

     

     

    Voor degenen die nieuw zijn bij SIP, kan het voor u moeilijk zijn om erachter te komen hoe u met een gegarandeerd bedrag kunt beginnen. Een van de uitdagingen is het kennen van alle tools die ze gebruiken en waar de juiste bibliotheken moeten verschijnen. Hier vindt u aanbevelingen om u snel vertrouwd te maken met de basisprestaties van SIP. De voorbeeld-Sip-servlet is aangepast met behulp van basis-SIP-methoden, die u kunt gebruiken om een ​​SIP-telefoon te registreren en een goede solide oproep te plaatsen tussen twee SIP-telefoons, en om enkele SIP-spelconsoles te begrijpen. Uitgang.

    Veel, inclusief wat hier wordt uitgelegd, zal ongetwijfeld worden gebouwd op de Mobicent Sip-servlets die de programmeertaal Java krijgen. Ja

    Er zijn veel aankopen op internet die uitleggen hoe u meer te weten kunt komen over Java. Deze tutorial leert je niet de basis van Java. Het is echt aan te raden om u op weg te helpen met SIP met behulp van Java Servlets en Mobicent Sip.

    voorbeelden van mobiele sip-trunks servlet

    Als uw bedrijf professionele hulp nodig heeft voor het starten van een SIP-project dat buiten het bestek van deze handleiding valt, kunt u hieronder contact met ons opnemen

    • Download MAVEN en installeer het op je multilevel.
    • Download de nieuwste Mobicents Sip-servlet HIER, onthoud HIER de installatie-instructies.
    • Download en installeer Eclipse Java EE voor ontwikkelaars HIER.
    • Download HIER de HelloSipWorld ringtones servlet.

    STAP 1. Creëer een aangepaste werkomgeving

    Het gebruik van Eclipse is niet vereist om deze tutorial te gebruiken. Het kan echter handig zijn om servlets eenvoudig en snel aan te passen en in te zetten.

    Nadat u bijna de hierboven beschreven programma’s hebt gedownload, doet u het volgende:

    • Eclipse starten
    • Om je te helpen, ga naar – Bestand -> Nieuw -> Diversen.
    • Scroll direct naar beneden en selecteer de Server-> Server-optie op mijn Select Mage-scherm, zoals hieronder weergegeven.
    • Klik op Volgende.
    • Voer in het beginvenster Define New Server JBoss in bij het kiezen van een servertype.
    • selectGa naar JBoss 7.1 en klik op Volgende.
    • Zoek in de JBoss Runtime de hoofdmapwebsite in de map waarin het Mobicents Sip Server-type is geïnstalleerd.
    • In de onderstaande schermafbeelding is de hoofdmap mss-2.0.0.FINAL-jboss-as-7.1.2.Final
    • Klik met de rechtermuisknop op de specifieke server en selecteer Starten.
    • Als het succesvol is gestart, ziet het eruit als de nieuwe schermafbeelding hieronder. De console vertelt iemand ook of het volgende correct is gestart.

    Je kunt ook elke reeks van commando’s gebruiken om de internet hosting server te starten door naar de $ JBOSS_HOME / vuilnisbak directory te gaan. $ JBOSS_HOME vertegenwoordigt de hoofdmap gerelateerd aan wat gewoonlijk de MSS-server is.

    • sudo ./standalone.sh -c standalone-sip.xml

    STAP 2 Importeren – Mobicents Sip voorbeeldproject in Eclipse

    U moet de HelloSipWorld instance in point servlet uitpakken die u hier al heeft gedownload.

    • Ga om u te helpen Bestand Maven-> Importeren-> Maven-> Bestaand project vaak.
    • Klik op Volgende
    • Vind het grootste deel van de my-sipapp-directory, die de HelloSipWorld-servlet bevat.
    • eclipse selecteert het pom.xml-bestand als laatste de hoofdmap
    • klik op Voltooien.

    mobicent sip servlet-voorbeelden

    Na het voltooien van het bovenstaande Voor deze stap zal de servlet zeker in het Explorer-project verschijnen, hoewel het in de onderstaande schermafbeelding kan worden getoond

    STAP 10 – Basis SIP Java-methoden

    In deze zelfstudie zijn alleen Java Sip-technieken al gebruikt in therapie, die nodig zijn om u te helpen de basisprincipes van SIP te begrijpen. In Eclipse onder Servlet

    • Wanneer my-sipapp één specifieke servlet met Mobicents installeert, staat de tool init () bekend als
    • Wanneer u overschakelt van een mobiele telefoon van een sip-telefoon naar een andere telefoon met drankjes, wordt de methode doInvite () herkend als
    • De doResponse ()-methode verwerkt alle reacties die van en naar de user-agent zijn verschoven tijdens een goede solide SIP-communicatie. DoRegister ()
    • De methode behandelt de registratie van user agents (Sip-telefoons) die te maken hebben met de Sip-server of eventueel een proxycomputer.
    • De methode doBye () grijpt in als de eigen oproep wordt onderbroken.

    Het bovenstaande kan erg vereenvoudigd worden om het makkelijker te maken om te analyseren hoe je deze functies kunt laten werken.

    STAP Docs – Mobicents-dar.properties Bestandsconfiguratie

    Bijgewerkt

    Bent u het beu dat uw computer traag werkt? Geërgerd door frustrerende foutmeldingen? ASR Pro is de oplossing voor jou! Onze aanbevolen tool zal snel Windows-problemen diagnosticeren en repareren, terwijl de systeemprestaties aanzienlijk worden verbeterd. Dus wacht niet langer, download ASR Pro vandaag nog!


    De sip-deal van Mobicents Server verwijst naar specifieke servlets die verschillende functies vervullen. U moet de SIP-server vertellen welke servlet moet worden gebruikt bij het beantwoorden van SIP-oproepen. ConfigDe walkie-talkie moet worden onderzocht in hoe de $ JBOSS_HOME / standalone / configuratie voor elk dars / mobicents-dar.properties-bestand.

    Wijzig de inhoud die naar het bestand verwijst om naar de HelloSipWorld-servlet te verwijzen, zoals hieronder weergegeven:

    UITNODIGING: (“com.mycompany.app.HelloSipWorldApplication”, “DAR: From”, “ORIGINATING”, “”, “NO_ROUTE”, “0”)
    ABONNEER: (“com.mycompany.app.HelloSipWorldApplication”, “DAR: From”, “ORIGINATING”, “”, “NO_ROUTE”, “0”)
    OPTIES: (“com.mycompany.app.HelloSipWorldApplication”, “DAR: From”, “ORIGINATING”, “”, “NO_ROUTE”, Will “0”)

    Opmerking

    U moet Mobicents opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren. $ JBOSS_HOME werd elke root van de Mobicents-directory die u verkocht en registreerde. Dit is hoe de opstarthosting werkt als deze niet altijd is gemaakt

    • $ JBOSS_HOME / bin /
    • sudo ./standalone.sh -c standalone-sip.xml

    STAP 9 – My-sipapp.war afleveren

    Voor een klein voorbeeld van een algemeen HelloSipWorld-servlet, moet u al onze eigen my-sipapp.war-bestanden verstrekken. Het kan diep worden gevonden onder my-sipapp / target / my-sipapp.war

    Als u vervolgens wijzigingen aanbrengt in het HelloSipWorld.java-computerbestand met Eclipse of een andere teksteditor, moet u Maven opnieuw en correct installeren en het bestandstype my-sipapp kopiëren .war naar degenen $ JBOSS_HOME / standalone / Deplows-map. directory site – Bestand. om de wijzigingen toe te passen.

    STAP 6 – Test HelloSipWorld als Servlet

    Hoewel u de Eclipse IDE kunt gebruiken, maakt die console in opdrachtstijl analyse en probleemoplossing eenvoudig. Zorg ervoor dat u een afzonderlijke Mobicents-server start die elk commando in de netwerkinterface aanbiedt en zich houdt aan:

    • $ JBOSS_HOME / bin /
    • sudo ./standalone.sh -c standalone-sip.xml

    Als de server correct begint, weet je de uiteindelijke console-media vergelijkbaar met die hieronder

    [warning nature = “success”] INFORMATIE [org.jboss.as] (controller boot stream) JBAS015874: JBoss AS 7.1.2. Laatste “Steropes” binnenin veroorzaakte 9833 ms – begonnen 139 op 225 Services (85 passieve services plus op aanvraag). [/ Waarschuwing]

    Bellen met een SIP-techniek. In dit voorbeeld gebruiken we Linphone. Wanneer u Linphone start en configureert om een ​​proxy te proberen met handvat 127.0.0.1:5080, probeert het zich automatisch te registreren. De methode doRegister () reageert en slaat bovendien de telefoon-URI op een niet-permanente plaats op.

    De onderstaande schermafbeelding toont de bestuurder en passagiers van de agent, de SIP-telefoon is in wezen met succes zeer goed geregistreerd met behulp van de doRegister ()-methode

    Voordat u een oproep kiest, moet u twee SIP-telefoons registreren. Als de SIP-telefoons niet succesvol zijn geabonneerd, krijgt iedereen de les “GEBRUIKER NIET GEVONDEN”.

    Om meerdere instanties van een gekozen SIP-telefoon uit te voeren, in dit geval Linphone,

    Wanneer u van de ene SIP-telefoon naar de andere belt, zal doInvite () zeker in staat zijn, en zal het bepalen wie de algemene oproep zal beantwoorden. U zult een INVITE-console zien die exact overeenkomt met de volgende bron.

    Aan: ; tag = 10028354_04aaf0e5_c423d74d-f20d-4345-bf12-b42c0fd02d6a
    Via: SIP / 2.0 / UDP 192.168.0.105:5062;rport=5062;branche=z9hG4bK991800391;received=127.0.0.1
    CSeq: 20 UITNODIGINGEN
    Telefoonreeks: 1190782799
    Van: ; tag is gelijk aan 1035072737
    Contactpersoon:
    Inhoud lengte: 1
    Wanneer u een nieuw gesprek ophangt en ophangt, verzendt de SIP-telefoon een BYE bovendien wordt dit afgehandeld door de doBYE ()-mode. Zie ook Console-uitvoer die op deze vaardigheid lijkt:

    INFO [com.mycompany.app.HelloSipWorld] (Mobicents-SIP-Servlets-UDPMessageChannelThread-9) De meeste HelloSipWorld hebben BYE …
    23: 36: 32 806 INFORMATIE [gov.nist.javax.sip.stack.SIPTransactionStack] (Mobicents-SIP-Servlets-UDPMessageChannelThread-9) vanaf = â € 127.0.0.1:5080â €
    naar = â € 127.0.0.1: 5062â €
    Uur = â € 1363152992804â €
    isSender is gelijk aan “true”
    TransactionId = â € z9hg4bk872892839â € ³
    callId = â € 550252073â €
    firstLine = “SIP / 2.0 tweehonderd OK”
    >
    Aan: ; tag = 73727890_04aaf0e5_265d4e5b-6ea4-4000-b9f3-cb5f105db14f
    Via: SIP / 2.0 / UDP 192.168.0.105:5062;rport=5062;branche=z9hG4bK872892839;received=127.0.0.1
    CSeq: 22 BYE
    Telefoonnummer: 550252073
    Van: ; tagging = 629652697
    Inhoudslengte: 0

    In dit HelloSipWorld.java-bestand ziet u een take in de logger.info ()-functie. Dit is een betere manier om informatie naar de gameconsole te schrijven dan met het standaard Java-commando. Een ander voordeel van logger.info () is altijd geweest het verstrekken van de laatste schrijfinformatie aan het logrecord, waar u later naar kunt verwijzen voor het oplossen van problemen.

    SIP biedt veel meer dan wat hier is gepresenteerd. Dat gezegd hebbende, dit is hun goede plek om te beginnen.

     

     

    Versnel uw computer vandaag nog met deze eenvoudige download.

     

     

     

    Mobicent Sip Servlet Examples
    Mobicent Sip Servlet-Beispiele
    Esempi Di Servlet Mobicent Sip
    Exemples De Servlets Mobicent Sip
    Mobicent Sip 서블릿 예제
    Exemplos De Servlet Sip Mobicent
    Mobicent Sip Servlet Exempel
    Примеры сервлетов Mobicent Sip
    Przykłady Serwletów Mobicent Sip
    Ejemplos De Servlet Sip De Mobicent